Green anchovies are excellentappetizerof traditionPiedmontese. The anchovies are delighted by an excellent mixture of parsley, garlic and chilli pepper.
Portions:0
Ingredients
- 200 g. anchovies
- vinegar of wine
- 1 clove garlic
- 1 no. chili whole red
- 50 g. parsley
- olive oil
instructions
- Place 200 grams of anchovies in a bowl after having washed them with vinegar, cleaned them and divided each anchovy into 2.
- Separately, finely chop a clove of garlic, a pinch of spicy red chilli pepper and 50 grams of parsley.
- Add the mixture with half a glass of olive oil.
- Pour the sauce over the anchovies and leave to rest for 24 hours.
Notes
Recipe byRiccardo Grossoon CC-By-SA License
Sempre un successo.
Grazie mille per il tuo commento positivo!
Ho preparato questa ricetta per una cena importante e ha fatto un figurone
Sono felice che la ricetta ti sia piaciuta e abbia fatto bella figura durante la cena importante! Grazie per aver condiviso la tua esperienza, spero che tu possa preparare altre ricette deliziose in futuro.
Non vedo l’ora di provare altre ricette dello stesso autore
Sono felice che tu abbia apprezzato la ricetta!