A recipefresh that provides for an interesting combination:fruit, vegetables and dairy products. The recipe for the raw zucchini, pear andcheesewhich proposes Verdegusto comes fromVenetian cuisine.

Servings:4 people
Equipment
- Mixing bowls o servire
- Mandolin pelapatate a lama larga (opzionale)
- Grater (per eventuali scaglie di formaggio)
Ingredients
- 200 gr Asiago cheese
- 300 gr Pear
- 200 gr Zucchini
- 10 gr Parsley
- to taste juice Lemon
- 2 spoons Olive Oil extra virgin
- to taste Salt
- to taste pepper
instructions
- Clean the parsley. Wash it, dry it and finely tria it.
- Remove the crust from cheese and cut it like sticks.
- Peel the pears. Then, wash and clean the courgettes and finely do them over.
- Collect them in a bowl and add the cheese.
- In a container, add the lemon to the grip of salt and pepper.
- Add oil and parsley and emulsify with a whisk.
- Season the salad with the sauce obtained. Mix it and serve.
Molto apprezzata.
Grazie mille per il tuo commento!
Ho condiviso questa ricetta con gli amici e sono rimasti tutti entusiasti
Sono felice di sapere che la ricetta che hai condiviso con i tuoi amici sia stata un successo!
Una ricetta semplice ma genuina
Grazie per il tuo commento! Sì, le ricette semplici e genuine spesso sono le migliori.
Perfetta e veloce
Grazie mille!