This recipeis borrowed fromVenetian cuisineAnd it is very simple to make. If you want to give more consistency to cumin risotto, we recommend adding toonion2 leeks finely sliced.

Servings:4 people
Equipment
- Small saucepan (per tenere caldo il brodo)
- Serving bowl (per servire o mantecare)
- Grater (per il formaggio)
Ingredients
- 300 gr rice
- 40 gr butter
- 1 no onion
- 1 bunch bunch cumin herb
- 1 liter meat broth
- 2 dl white wine
- 2 spoons Asiago cheese grated
- to taste salt
instructions
- Bring the meat broth to a boil.
- Whip and wash the cumin grass. Chop it.
- Peel the onion, slice it thinly and brown it with 20 grams of butter for about 4 minutes often mixing so as not to burn it.
- Add the cumin grass and wet everything with wine and a little broth.
- Let it cook for a few minutes.
- Add the rice and mix everything with the addition of the broth until cooking.
- Add the salt, cheese and the rest of the butter.
- Wait a couple of minutes and serve at the table.
Piaciuta a tutti.
Grazie mille per il tuo commento positivo! Siamo felici che il nostro contenuto sia piaciuto a te e agli altri. Continua a seguirci per altre interessanti novità!
Un’esplosione di gusto in ogni boccone
Grazie mille per il tuo commento entusiasta! Siamo felici che tu abbia apprezzato il sapore eccezionale dei nostri piatti.
Un’ottima opzione per chi cerca ricette semplici ma saporite da aggiungere al proprio repertorio culinario.
Grazie per il tuo feedback positivo! Siamo felici che tu abbia trovato le nostre ricette semplici ma gustose.