This deliciousrecipecomes fromLazio cuisine. It is a very simple dish whose procedure does not arouse particular attention and is within the reach of those who approach the kitchen.

Servings:4 people
Ingredients
- 2 no peppers fleshy
- 4 no tomatoes firm and mature
- 1 no Cucumber
- 1 no Fennel
- 1 no Spring onion
- 1 rib Celery
- 1 clove Garlic small
- 3 spoons Apple cider vinegar or white wine
- 4 spoons Olive Oil Extra virgin
- 1 tip Chili at will
- 10 wires Chives
- to taste Salt
- to taste pepper
instructions
- Blanch the tomatoes in a saucepan with water. Peel them, remove the seeds and blend the pulp with the oil until a homogene sauce is obtained.
- Take the diced fennel after removing the external leaves. Wash it.
- Private the celery from the filaments and wash it.
- Sbucciate l'aglio e il cipollotto e tritatelo tutto insieme.
- Tagliate il cetriolo a dadini piccoli dopo averlo sbucciato.
- Lavate i peperoni, private dei semi e tagliateli a dadini.
- In una ciotola unite l'aceto al pepe, sale e al peperoncino.
- Versate i pomodori frullati in una zuppiera. Aggiungete tutte le verdure preparate. Salate, pepate e aggiungete l'aceto. Mescolate.
- Mettete la zuppa in frigo per circa 2 ore.
- Prima di servirla a tavola tiratela fuori dal frigo e lasciatela risposare per circa 30 minuti.
- Servitela aggiungete l'erba cipollina.
Ottima e facile.
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Un’autentica delizia per il palato
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Non c’è nulla di straordinario in questa ricetta ma il piatto è molto gustoso
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